כדי למחוק את החשבון שלך, פתח/י פנייה לתמיכה וביקש/י למחוק את החשבון שלך.

תתבקש/י לאמת את כתובת הדואר האלקטרוני שלך. לאחר מכן החשבון שלך יימחק תוך כמה ימים.